Tegee-Dan har etableret sig som en markedsledende leverandør af kvalitetsprodukter til rengøring, bilpleje og smøremidler. Bliv en del af familien. Det er ikke uden grund, at tegee-dan leverer produkter til mere end 2000 forhandlere rundt omkring i hele Verden, for det skal være nemt at handle med tegee-dan. Derfor har vi samlet alt det, du som forhandler har brug for, i vores forhandlerportal. Få adgang til tegee-dan forhandlerportal som er tilgængelig alle døgnets 24 timer, året rundt, så du behøver ikke at tage højde for vores åbningstider.

Bliv forhandler

Spar tid og penge

På forhandlerportalen kan du altid finde svar på spørgsmål vedrørende lagertal, ordrer, leveringer, fakturaer, købsstatistikker, master-data osv.

Som forhandler hos os har du hele tiden tilgang til en portal, hvor du har adgang til alle vores produkter og dokumentationsmaterialer. Du som forhandler kan også finde priser, specifikationer og med få klik bestille med det samme.

Det gode samarbejde og dine fordele

Igen, det skal være nemt at handle med tegee-dan og vores samarbejde med dig bygger på et ønske om at skabe en langvarig og værdiskabende relation som bygger på tillid

Fordele:

●  Adgang til alle vores
     kemisk dokumentation og sikkerhedsdatablade (opdateres dagligt)
●  Gratis onlinesystem
●  Produktinformation (detaljer og specifikationer mm.)
●  Følg dine ordrer (track and trace)
●  Brugbare statistikker (historik, dashboard, faktura, mm.)
●  Lagerstatus (opdateret lagerstatus mm.)
● Gode tilbud og meget mere

Bliv forhandler - Tegee-Dan

Hurtig og nem adgang

Forhandlerportalen er designet til vores forhandlere. Den er meget brugervenlig og nem at bruge uden yderligere introduktion.

Lagerbeholdning
Det er en fordel, at du kan se tegee-dan lagerbeholdning. Du kan søge på produktnummer og med det samme se den nuværende lagerbeholdning.

Bliv forhandler - Tegee-Dan

Kontakt kundeservice

God service er en hjertesag for tegee-dan, og vi er altid klar til at hjælpe dig.
En fast stab af kompetente salgsassistenter med solid, faglig viden og et bredt produktkendskab vil derfor gøre alt for at finde gode og konstruktive løsninger på evt. udfordringer.

 

Ring tlf.: +45 7563 1370 når du har brug for professionel faglig assistance – vi vil gøre vores yderste for at give dig den bedste og mest effektive service. Har du spørgsmål eller brug for hjælp skriv evt. til vores kundeservice på info@tegee-dan.dk

ÅBNINGSTIDER:
Mandag – Torsdag: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:00

Bliv forhandler - Tegee-Dan

Generelle betingelser

Aftaler oprettes kun med virksomheder med aktivt CVR-nummer og positiv kreditvurdering. Aftaler kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud på webshoppen. De købte varer må ikke uden forudgående aftale videresælges online (webshop). Tegee-dan I/S kan uden varsel opsige aftaler hvis ovenstående ikke overholdes.

Bliv forhandler - Tegee-Dan

Kontaktinformation mv.
Udfyld formularen herunder for ansøgning om at bliver partner med tegee-dan og få adgang til alle de tilknyttede services. For af lette ekspeditionstiden er det vigtigt alle felterne nedenfor er udfyldt og med korrekte oplysninger om din virksomhedsprofil. Vi glæder os til lave en aftale mig dig


Fra eksperter til eksperter
Igen, det skal være nemt at handle med tegee-dan og vores samarbejde med dig bygger på et ønske om at skabe en langvarig og værdiskabende relation som bygger på tillid. Vi er Danmarks førende leverandør og producent af kvalitetsprodukter indenfor klargøring og autopleje.

Læs mere her

Stort varesortiment
Oplev vores omfattende varesortiment og få ny inspiration til din forretning. Vores nyindrettede showroom gør det muligt for dig at se hele vores sortiment helt uden at skulle åbne et katalog. Her kan du tage varen ned fra hylden og se nærmere på den, mens en af vores konsulenter guider dig igennem de mange muligheder.

Læs mere her


SONAX, Auto Magic og kronen på værket
Da Auto-Magic i 2007 lod tegee-dan overtage distributionen af deres bilplejeserie i Danmark, gik der kun to år før resten af de nordiske lande blev tilføjet.

Læs mere her
 

Kvalitet og perfection 
Maxshine har specialiseret sig i udviklingen dobbeltvirkende polermaskiner og andre detaljeværktøjer og tilbehør i mere end 15 år. Maxshine er blevet et af de mest populære mærker til autodetaljeringsværktøjer og tilbehør i omkring 50 lande og regioner globalt. Tegee-dan forhandler Maxshine  og har et stort udvalg

Læs mere og se vores udvalg her
 

← Har du sendt din ansøgning ?
I øjeblikket er den forventede gennemsnitlige ekspeditionstid for blive forhandler ca. en uge. Men vi bestræber os på få dig oprettet hurtigts mulig og gerne indenfor 1-2 hverdage.