SONAX Xtreme Skumlanse 1L

SKU:  

495000

Lagerstatus:  

På lager

Kolli:  

6
Vejl. pris 499,00 kr.

Beskrivelse

SONAX Skumlanse, beholder med doseringsmåler og spraydyse. Til montering på en højtryksrenser. Foam Lancen giver et tykt skum, der klæber til overfladen og øger vaskeeffekten. - Sjovere og lettere bilvask!

Nu er det sjovere og nemmere end nogensinde at vaske bilen. SONAX skumlanse laver en tyk skum, næsten som barberskum, når det bruges med SONAX XTREME Rich Foam Shampoo.

Fordelen ved skum er, at midlet forbliver meget længere og opløser snavs mere effektivt fra overfladen. Til vedligeholdelsesvask af en god vokset, let snavset bil er det ofte tilstrækkeligt at påføre et lag skum på bilen og skylle med højt tryk. Hvis bilen er meget snavset, hjælper skummet med at beskytte bilen mod ridser fra svampen ved at reducere friktionen. Skumlansen bruges sammen med en højtryksrenser og monteres direkte på højtryksrenserens skyllearm ved hjælp af en adapter, vælg den adapter, der passer til din højtryksrenser. BEMÆRK ADAPTER MEDFØLGER IKKE!

VIGTIGT: Maksimalt tryk: 200 bar Maksimal vandtemperatur: 60 ° C
Velegnet til højtryksvask med en vandstrøm på 6-15 liter pr. Minut og 135-180 bar tryk. Ved vask med højere / lavere tryk kan dysen inde i skumlansen udskiftes og tilpasses til et andet tryk. Blandingsforholdet vil være forskelligt afhængigt af, hvilken højtryksrenser du har, og hvilket tryk dette giver. Brug ikke aromatiske olieprodukter eller høje koncentrationer af stærke basiske eller syrebaserede stoffer (under PH 4 eller over PH 11) i skumlansen

MONTERING: Fastgør PTFE-tape til messingtrådene inden montering.

BRUGSANVISNING: Skyl først groft snavs fra bilen med højtryksrenser. Fyld Foam Lance-flasken med 90 cl vand og derefter med 10 cl SONAX XTREME Rich Foam Shampoo. Juster skruen til blandingsforholdet til den stærkest mulige blanding (strammet helt med uret). Skyl groft snavs fra bilen, og brug om nødvendigt først affedtningsmiddel afhængigt af graden af ​​snavs og årstid. Monter Foam Lance, og påfør et jævnt lag skum over hele bilen, og lad det arbejde i et par minutter.

BEMÆRK! lad ikke skummet tørre på lakken! Afhængig af graden af ​​snavs, vask bilen med svamp/vaskehandske eller skyl bare af med højt tryk. Skyl gennem skumlansen med rent vand efter brug, og opbevar ikke stærke blandinger i skumlanseflasken i længere tid.

Specifikationer

EAN 7350066412372
Height 240
Width 90
Depth 195
Weight 0,795
Brand SONAX
Produkttype Skumlanse