SONAX Sprinklervæske -20gr. 4L

SKU:  

332400480

Lagerstatus:  

På lager

Kolli:  

4
Vejl. pris 69,00 kr.

Beskrivelse

Bedst-i-test vinder. Køb denne suveræne testvinder, SONAX sprinklervæske i dag og oplev, hvordan den markedsledende formel lever op til sit ry som det bedste valg for bilentusiaster og bilejere verden over.

SONAX sprinklervæsken er frostsikker helt ned til -20 grader celsius. Produktet har en god renseevne, så ruden bliver hurtigt og helt ren. Blandingen forhindrer, at dine vinduesviskere fryser fast, og den forårsager ikke spændingsrevner i forlygteglassene. Den er velegnet til både almindelige og Xenon forlygte-vaskere. Er desuden skånsom overfor lak, kunsstof og gummi, og så har den en skøn duft af citrus.

Denne sprinklervæske er i særklasse bedre end alle andre sprinklervæsker. Og den har ikke kun bevist sin effektivitet i praksis, men har også vundet anerkendelse som bedst-i-test hos FDM (Forenede Danske Motorejere). Denne prestigefyldte anerkendelse er et klart bevis på produktets uovertrufne kvalitet og pålidelighed.

FDM skriver blandt andet 
"Sonax er i særklasse, hvad angår rens af forruden. Samtidig er det klart produktet, hvor der trækkes færrest spor over forruden, når man renser"

Sprinklervæsken er klar til brug direkte fra dunken og kan ufortyndet klare ned til -20 grader celsius, men kan blandes op med vand efter ønske, alt efter hvad der passer til vejrforholdene. 


 

 

 

Specifikationer

EAN 4056554003895
Height 190
Width 180
Depth 90
Weight 4,32
Brand SONAX
Produkttype Sprinklervæske