SONAX Profiline Hypercoat - 1L

SKU:  

677300510

Lagerstatus:  

Ikke på lager

Kolli:  

6
Vejl. pris 499,00 kr.

Beskrivelse

SONAX Profiline Hypercoat er en avanceret vådforsegling, der er designet til at give din bil enestående beskyttelse og glans. Den er velegnet til alle udvendige overflader - herunder lak, metal, glas og plastik. SONAX Profiline Hypercoat er et ideelt valg for bilejere, der ønsker den bedste beskyttelse og glans til deres bil.

Produktet skaber en holdbar barriere på bilens overflade, der beskytter mod UV-stråler, salt, vejsnavs og andre elementer. Det giver en stærk vandafvisende effekt, der gør det lettere at rengøre bilen og forhindrer vandpletter.

Bilens farve bliver fremhævet og får en dyb intensiv glans og finish. Udover dette hjælper Hypercoat med at tørre bilen hurtigere og efterlader den uden striber. Dette er ikke de eneste fordele ved SONAXs Profiline Hypercoat - Hypercoat kan påføres på få minutter uden behov for specielle værktøjer eller færdigheder, er sikker at bruge på alle udvendige overflader på bilen, herunder lak, metal, glas og plastik. Og er fri for opløsningsmidler og andre skadelige kemikalier.

Brugsanvisning:

  • Vask og skyl bilen grundigt.
  • Fortynd Hypercoat 1:100 til 1:200 med vand i en forstøver.
  • Spray produktet tyndt på det stadig våde køretøj.
  • Skyl straks grundigt efter med vand.
  • Tør bilen af med en microfiberklud for at fjerne vandrester.

VIGTIGT: Brug ikke Hypercoat på varme overflader. Lad ikke Hypercoat tørre ind. Opbevar frostfrit.
(677300)

 

Specifikationer

EAN 4064700677302
Height 253
Width 84
Depth 84
Weight 1
Brand SONAX
Produkttype Vådforsegler