SONAX PROFILINE Ceramic Coating CC Vinyl+PPF 50ml

SKU:  

279000510

Lagerstatus:  

På lager

Kolli:  

6
Vejl. pris 749,00 kr.

Beskrivelse

Langtidsholdbar 1-trins forsegling til farvede folier og lakbeskyttelsesfolier på køretøjer. Den fleksible struktur skaber en stærk binding til folien og giver fremragende vand- og smudsafvisende egenskaber. Forbedrer farvedybden på både blanke og matte folier uden at ændre glansen. Giver folien en behagelig blød fornemmelse. Sæt med 4 applicatorer

Brugsanvisning:

  • Rengør folien grundigt. Overfladerne skal være absolut rene lige før forsegling.
  • Spray SONAX PROFILINE Prepare (237300) på en mikrofiberklud  og tør alle overflader, der skal behandles, grundigt af.
  • Påfør CC Vinyl+PPF på den lyse side af et applikationspad og påfør rigeligt med væske i krydsmønster på folien. Behandlingsområdet skal være ca. en halv kvadratmeter (1/4 motorhjelm). Sørg for en jævn påføring, da mange folier er meget absorberende, hvilket kan resultere i pletter eller ujævnheder (High Spots).
  • Tør straks overskydende produkt af med et SONAX Coating Towel eller mikrofiberklud uden at efterlade striber. Hvis applikatoren begynder at hærde under brug, skal du blot bruge et nyt pad.
  • Når hele køretøjet er blevet behandlet på denne måde, skal forseglingen hærde i mindst 6 timer. I hele denne tid skal køretøjet stå i et rent og tørt miljø, og overfladerne må ikke berøres. For optimal effekt af produktet anbefaler vi at lade forseglingen hvile i 12 timer for at sikre en fuldstændig reaktion med folien.

VIGTIGT: Sørg for god ventilation under brug. For at opnå den bedste holdbarhed skal folien være ren, tør og fri for fedt og snavs. Påfør forseglingen i et skyggefuldt område for at undgå for hurtig tørring. Test produktet på et ikke iøjnefaldende område først.

 

Specifikationer

EAN 4064700279001
Height 96
Width 63
Depth 122
Weight 0,143
Brand SONAX