SONAX PROFILINE A/C System Cleaner

SKU:  

3243000

Lagerstatus:  

Ikke på lager

Kolli:  

Beskrivelse

Til professionel rengøring af klimaanlæg. Professionelt produkt til flergangsbrug med spraysonde. Renser klimaanlægget og eliminerer dermed ubehagelige lugte. Meget effektiv, da den behandler airconditionen direkte. Med symbiotiske ingredienser, uden biocider.

Brugsanvisning:

  • Få adgang til kabineluftfilteret, og fjern det: Rengøring af klimaanlægget bør altid kombineres med udskiftning af kabinefilteret. For at gøre dette skal adgangen til filteret være åben. Filteret er enten placeret i passagerrummet under instrumentbrættet eller i den øverste del af motorrummet. Installationsvejledningen, som normalt er vedlagt kabineluftfilteret, beskriver, hvordan du får adgang til det. I det følgende beskrives det tilfælde, hvor filteret er placeret under handskerummet.
  • For at nå airconditionen skal kabinefilteret fjernes. For at gøre dette skal du først fjerne dækslet på filterhuset og derefter fjerne filteret. Overhold luftstrømmens retning! Så ved du, hvor klimaanlæggets aircondition er placeret. Den beskidte side er altid på ydersiden! airconditionen er derfor i retning af den rene side.
  • Sæt sonden i: Sæt sonden ind i retning af airconditionen, og sæt den derefter på spraydåsen.
  • Udføre rengøring: Sprøjt PROFILINE klimaanlægsrenser kontinuerligt i ca. 20-30 sekunder. Før forsigtigt sonden frem og tilbage, så airconditionen behandles med rensemidlet over et så stort område som muligt. Vent et par minutter, og gentag derefter påføringen. Træk sonden helt tilbage i enden. Overskydende produkt kan dryppe ud fra klimaanlæggets vandafløb under køretøjet.
  • Genmontering: Udskift og monter kabinefilteret igen, hvis det er nødvendigt. Monter betrækkene. Køretøjet kan straks anvendes normalt.
  • Det anbefales at anvende den en gang om året.

Specifikationer

Height 246
Width 73
Depth 73
Weight 0,445
Brand SONAX